TOPPCHEF På BRAVIDA FåR LäMNA EFTER FAKTURAFUSKET

Chefen för Division Syd inom Bravida, Anders Ahlquist, får lämna bolaget. Detta som en konsekvens av oegentligheter som förekommit inom verksamheten.

Det skriver Bravida i ett pressmeddelande.

"Bravidas interna utredning av varför Region Skåne hävt sitt ramavtal med Bravida Sverige AB visar två saker. Dels att det förekommit avsiktlig överfakturering. Därtill fanns det stora brister i hanteringen av ärendet och kundrelationen med Region Skåne. Som en konsekvens av detta får chefen för Division Syd lämna Bravida", skriver bolaget.

Lars Tauber, chef för Bravida Division Mitt, blir utöver sitt nuvarande uppdrag även ny tillförordnad chef för Division Syd.

Hur kommer lågkonjunkturen att påverka börsåret 2024? Kommer vi att få se de räntesänkningar som marknaden prisar in? Och hur kommer det amerikanska presidentvalet att prägla den globala ekonomin?

Med Omnis systerapp Omni Ekonomi får du alla affärsnyheter du behöver på ett ställe – inklusive dagliga aktieanalyser, kommentarer från experter och fördjupning och förklaring av utvecklingen på marknaderna.

Annonsfri läsning och möjlighet att dela din prenumeration med en vän eller familjemedlem ingår.

Relaterade länkar:

Erbjudande: Testa Omni Ekonomi i 2 månader för 9 kronor > (om.omni.se)

Läs mer om Fakturahärvan i Bravida på Omni

2024-05-03T09:46:30Z dg43tfdfdgfd