STALLONES UNIKA LYXKLOCKA SäLJS: ”KäNNS BITTERLJUVT”

Rocky-stjärnan Sylvester Stallone kommer att lägga ut elva av sina lyxklockor till försäljning via auktionsbolaget Sotheby’s, skriver Bloomberg. En av klockorna är den unika Patek Philippe Grandmaster Chime, en modell som bara sålts öppet i andra hand en gång tidigare.

Den gången såldes klockan för rekordbeloppet 31 miljoner dollar. Enligt Bloomberg är klockan så sällsynt att den kommer i en egen presentationslåda. Dessutom är den fortfarande iklädd ett plasthölje då Stallone aldrig burit den.

Enligt stjärnan är det bitterljuvt att sälja klockan vidare.

– När du har en fantastisk klocka som växer i popularitet är det en konstant påminnelse om att man lyckats i livet, säger han.

Hur kommer lågkonjunkturen att påverka börsåret 2024? Kommer vi att få se de räntesänkningar som marknaden prisar in? Och hur kommer det amerikanska presidentvalet att prägla den globala ekonomin?

Med Omnis systerapp Omni Ekonomi får du alla affärsnyheter du behöver på ett ställe – inklusive dagliga aktieanalyser, kommentarer från experter och fördjupning och förklaring av utvecklingen på marknaderna.

Annonsfri läsning och möjlighet att dela din prenumeration med en vän eller familjemedlem ingår.

Relaterade länkar:

Stallones version har 20 tillägg utöver att kunna visa tiden och är vitt guld (Bloomberg)

Lyxklockor fortsätter att rasa – lägsta på två år (november 2023) (Bloomberg)

Erbjudande: Testa Omni Ekonomi i 2 månader för 9 kronor > (om.omni.se)

Läs mer om Ekonomi på Omni

2024-05-06T14:43:53Z dg43tfdfdgfd